středa 3. července 2013

Klobouček nejen pro kluky

Díky, že jste přišli. Máme nové stránky, tak Vás na ně nyní přesměrujeme...


Léto je v plném proudu a sluníčko nám a hlavně naším dětem pořádně pálí na hlavu. Klobouček pro holky už jsme tady měli, ale co kluci? Těm se klobouk s mašlí pod krkem moc nehodí.
Tak je tady klobouček nový, bez mašle, ale s elegantním zapínáním, aby odolal větru i nenechavým dětským prstíkům. Zapínání je buď zapnuté na kloboučku nebo se v případě potřeby odepne a spustí kolem oušek a zapne pod bradičkou.


Klobouček je oboustranný, takže případné nehody od jahod, malin a jiných pochutin se můžou schovat na spodní stranu. Navíc si můžete zvolit barvu nebo motiv kloboučku dle aktuální nálady a lépe tak doladit k momentálnímu outfitu.

 

Klobouček je navíc úžasná příležitost ušít si něco s designových látek, které si doma určitě syslíte a nemáte odvahu do nich střihnout.:-) Na klobouček není velká spotřeba látky, ale uděláte s ním pak velkou parádu, takže hurá do toho!
Pokud byste si chtěli tento klobouček ušít a nevíte jak na to, tak si můžete koupit náš podrobný fotonávod se střihem, podle kterého zvládne klobouček ušít úplně každý!

Užívejte si krásné a slunečné léto!
b.

2 komentáře:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...