středa 30. října 2013

Didaktická kostka

Díky, že jste přišli. Máme nové stránky, tak Vás na ně nyní přesměrujeme...

Mám ráda hračky, které děti něco učí, které je nějak rozvíjí. Takže když jsem začala šít, bylo jasné, že dřív nebo později vznikne pod mýma rukama didaktická kostka. 


Vznikla už dávno a děti se k ní neustále i po čase vrací, což je jasný důkaz toho, že je to ta správná hračka. A když se osvědčila u nás doma, jistě si najde místo v pokojíčcích a hlavně v srdcích i vašich dětí. Jenže koupit didaktickou kostku znamená sáhnout bohužel dost hluboko do kapsy. 
A přitom není nijak náročná na výrobu, chce to jen trochu času a hodně chuti. Toho prvního, času, máte jistě málo, ale pokud máte dost chuti, tak nyní máte šanci. Můžete do toho jít s námi. V našem obchůdku najdete nový podrobný fotonávod na ušití didaktické kostky.
Pokud budete šít kostku přesně podle našeho návodu, budou si Vaše děti moci trénovat zapínání knoflíků, zipu a plastových trojzubců. Mohou poznávat barvy a základní geometrické tvary, procvičit části obličeje a navlékání a zavazování tkaničky od bot. Můžete se však pouze nechat inspirovat a kostku si přizpůsobit, svým vlastním představám o dokonalé hračce pro vaše děti.



Na výrobu budete potřebovat jen zbytky látek,  pár drobností, výztuhu a výplň. A když vám bude doma něco chybět, tak to prostě nahradíte něčím jiným. Všechno je dovoleno.

Tak ať se vám dílo daří a šijte s námi!
b.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...